Теми статей
Обрати теми

Оновлено перелік непідконтрольних територій Донбасу

Кабінет Міністрів України, Жиленко Катерина
Кабмін оновив Перелік населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, а також затвердив Перелік населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення.

Не плутайте ці переліки та Перелік територій Донецької і Луганської областей, де діє особливий порядок місцевого самоврядування («БТ», 2015, № 15, с. 10). Безумовно, населені пункти в цих списках перетинаються, однак формально переліки призначені для різних цілей.

Так, банки України припинили здійснення всіх видів фінансових операцій у населених пунктах, не контрольованих українською владою (постанова Правління НБУ від 06.08.14 р. № 466, «БТ», 2014, № 48, с. 11). Орієнтир — перелік непідконтрольних територій, про оновлення якого ми говоримо сьогодні.

(Постанова КМУ від 05.05.15 р. № 428-р, діє з 05.05.15 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі