Теми статей
Обрати теми

Декларація з рентної плати за дві ділянки надр

Скільки декларацій з рентної плати і додатків 1 та 2 до неї потрібно подавати у разі користування надрами для видобування корисних копалин, якщо суб’єкт господарювання видобуває корисні копалини на декількох ділянках надр?

Форми додатків 1 та 2 до декларації з рентної плати передбачають зазначення інформації щодо спецдозволу на користування ділянкою надр, з якої видобуто корисну копалину.

У випадку зазначення у спецдозволі декількох видів корисних копалин платник складає окремий розрахунок за кожним видом корисної копалини, за яким визначається зобов’язання у такому розрахунку (примітка 11 до додатка 1, примітка 12 до додатка 2).

Враховуючи вищевикладене, суб’єкт господарювання, який видобуває корисні копалини на декількох ділянках надр у межах різних населених пунктів (сіл, селищ, міст) або за їх межами (КОАТУУ різні), подає до відповідного контролюючого органу (за кожним КОАТУУ контролюючого органу) за місцезнаходженням таких ділянок надр декларацію, до якої додаються відповідні додатки 1 або додатки 2 окремо за кожною видобутою корисною копалиною (мінеральною сировиною) відповідно до кожного отриманого спецдозволу за кожним кодом органу місцевого самоврядування за місцезнаходженням ділянки надр за КОАТУУ.

Якщо суб’єкт господарювання видобуває корисні копалини на декількох ділянках надр у межах одного населеного пункту (села, селища, міста) або за його межами (КОАТУУ один і той самий), то такий суб’єкт подає до контролюючого органу за місцезнаходженням таких ділянок надр одну декларацію разом із додатками 1 або додатками 2 окремо за кожною видобутою корисною копалиною (мінеральною сировиною) відповідно до кожного отриманого спецдозволу.

За матеріалами ЗІР ДФСУ, категорія 130.04

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі