Теми статей
Обрати теми

Нові коди об’єктів для форми № 20-ОПП

Сергій ДЕЦЮРА
Всі суб’єкти господарювання (як юридичні, так і фізичні особи) зобов’язані повідомляти контролерів про виникнення чи зміну даних щодо об’єктів оподаткування чи об’єктів, пов’язаних з оподаткуванням або через які вони провадять діяльність. Роблять вони це шляхом подання повідомлення за формою № 20-ОПП. Для заповнення цієї форми суб’єкт господарювання звертається до довідника типів об’єктів оподаткування, що розмішений на сайті ДФСУ (про те, як заповнити форму № 20- ОПП, читайте у «БТ», 2017, № 21, с. 46).

Нещодавно податківці на офіційному веб-сайті ДФСУ підкоригували довідник типів об’єктів оподаткування. Новий довідник був оновлений станом на 04.07.17 р. Отже, при поданні форми № 20-ОПП слід використовувати нові коди об’єктів оподаткування.

(Інформація з офіційного веб-сайту ДФСУ: http://sfs.gov.ua)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі