Теми статей
Обрати теми

Перегляд цін на газ для населення

Децюра Сергій
Кабмін установив, що граничні роздрібні ціни на природний газ для побутових споживачів, релігійних організацій (крім обсягів, що використовуються для провадження виробничо-комерційної діяльності), а також ціни, за якими Нафтогаз України постачає природний газ виробникам теплової енергії з метою надання послуг з опалення та постачання гарячої води населенню, переглядатимуться кожного півріччя (1 жовтня та 1 квітня).

Проводити такий перерахунок буде Міненерговугілля за два місяці до початку кожного півріччя газового року, які починаються 1 квітня та 1 жовтня.

За результатами перерахунку у разі відхилення отриманих значень граничних роздрібних цін на природний газ від чинних більш як на 10 % зазначені граничні роздрібні ціни на природний газ публікуються на офіційному веб-сайті Міненерговугілля за два місяці до початку їх дії з 1 квітня або 1 жовтня кожного газового півріччя. У разі відхилення отриманих значень граничних роздрібних цін на природний газ від чинних менш як на 10 % граничні роздрібні ціни не переглядаються.

(Постанова Кабміну від 21.02.17 р. № 90, чинна з 23.02.17 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі