Теми статей
Обрати теми

Обмеження виїзду за кордон

Децюра Сергій
Мін’юст та МВС затвердили Порядок взаємодії виконавчих органів та органів Державної прикордонної служби України під час здійснення виконавчого провадження.

Цим Порядком нарешті урегульовано питання застосування щодо боржників заходів тимчасового обмеження у праві виїзду з України або заборони в’їзду в Україну.

При цьому питання про тимчасове обмеження права перетину кордону буде поширюватися як на боржника-фізособу, так і на керівника боржника — юридичну особу, але лише за рішенням суду.

Це правило не стосується тільки злісного аліментника. Йому можуть обмежити право перетину кордону до погашення заборгованості зі сплати аліментів у повному обсязі за постановою держвиконавця, якщо розмір заборгованості зі сплати аліментів перевищує суму відповідних платежів за шість місяців.

(Наказ Мін’юсту та МВС від 30.01.18 р. № 256/5/65, чинний з 03.02.18 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі