№6/1

Місцеве самоврядування, червень, 2019/№ 6/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Складаємо правильно: Положення про порядок перепланування, переобладнання та реконструкції приміщень Шановні юристи, ми продовжуємо наводити примірні положення щодо здійснення роботи в радах. У цій статті ми пропонуємо вам узагальнене Положення про порядок перепланування, переобладнання, реконструкції житлових та нежитлових приміщень, зміни їх функціонального призначення на території відповідної ради, яке ви зможете використовувати у своїй діяльності. Проаналізувавши відповідні положення різних міських, селищних та сільських рад, з упевненістю можемо говорити, що вони підлягають додатковому доопрацюванню з огляду на зміни, які відбулись у законодавстві.
  • Відшкодування моральної шкоди, завданої неправомірними рішеннями, діями чи бездіяльністю ОМС Усе частіше громадяни звертаються до суду з позовними вимогами про поновлення порушених неправомірними рішеннями, діями чи бездіяльністю ОМС прав, однією зі складових яких є моральна шкода. За яких умов такі вимоги будуть обґрунтованими та підлягатимуть задоволенню, на що необхідно звертати увагу ОМС — обговоримо у статті.
  • Про витрати на адвоката опонента у справі Опоненти у справі нерідко включають до судових витрат і витрати на професійну правничу (правову) допомогу, які можуть бути стягнуті з ради у разі прийняття рішення не на вашу користь. Про що слід знати під час вирішення цього питання, читайте далі.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі