№9/1

Місцеве самоврядування, вересень, 2020/№ 9/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Порушили житлові права — отримали скасування рішення ОМС На сторінках нашого журналу вже порушувалась тема приватизації й обговорювали ми її з погляду участі ОМС як відповідачів у справах про визнання приватизації недійсною та скасування свідоцтв про право власності на житло. Але ж доволі часто на баланс ОМС передають ті чи інші об’єкти нерухомості (квартири, будинки, інші житлові приміщення), після чого розпочинається або, навпаки, не розпочинається процес безоплатної передачі їх у власність громадянам. Про те, чи можливо вже після надання дозволу на розробку та виготовлення технічної документації на такі об’єкти його скасувати, чи вправі ОМС віднести об’єкт до категорії, що не підлягає приватизації, та змінити його цільове призначення, як впливає процедура передачі об’єктів до комунальної власності на дотримання житлових прав громадян, і йтиметься в нашій статті.
  • Про дотримання прав працівника при скороченні посади Визначення штатної чисельності та структури організації ОМС є прерогативою відповідної ради. Під час своєї діяльності ОМС неодноразово може вносити зміни в структуру організації власних виконавчих органів, але вони мають відбуватись із чітким дотриманням чинного законодавства, аби не допустити порушення трудових прав ваших працівників. Враховуємо чужі помилки, щоб уникнути власних.
  • Зразок посадової інструкції начальника юридичного відділу Інформацію взято із сайту decentralization.gov.ua
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі