№1/1

Місцеве самоврядування, січень, 2022/№ 1/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Суб’єкт декларування і всі-всі-всі Тема декларування з 1 січня набула актуальності і не «скисне» до 1 квітня 2022 року. Закон України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 № 1700-VIIзобов’язує суб’єктів декларування зазначити в декларації відповідну інформацію, зокрема про свої статки та статки членів сім’ї. У цій статті згадаємо, хто є суб’єктом декларування, та визначимося з тим, хто є членом його сім’ї.
  • Вакцинація та відсторонення: судова думка Фактично «під ялинку» 20 грудня 2021 року Іллічівський міський суд Одеської області розглянув в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу № 501/4438/21 за позовом ОСОБА_1 до Центру позашкільної освіти Чорноморської міської ради про визнання незаконним та скасування наказу від 05.11.2021 № 04-01/21 к/тр «Про відсторонення від роботи» і стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу. Оскільки ця справа стосується питань відсторонення внаслідок ухилення від вакцинації, пропоную її розглянути разом.
  • Як декларувати подарунки, якщо вони отримані в нематеріальній формі? Подарунки відповідно до антикорупційного законодавства є доходом незалежно від того, у якій формі вони отримані. Але постає запитання: як декларувати подарунки, якщо вони отримані в нематеріальній формі?
  • Які є нюанси в декларуванні позики та фінансової допомоги? Минулого року посадова особа взяла позику та отримала фінансову допомогу. Як декларувати ці фінансові дії?
  • Декларування та відповідальність за подання недостовірних відомостей Після того як суб’єкт декларування заповнив та відправив декларацію, було з’ясовано, що вона не пройшла логічний та арифметичний контроль. Яка відповідальність передбачена за подання недостовірних відомостей?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі