Теми статей
Обрати теми

Як отримати компенсацію за транспорт, тимчасово вилучений Нацгвардією

Уряд постановою від 19.08.2015 р. № 611 затвердив Порядок відшкодування витрат та збитків, пов’язаних з використанням військовослужбовцями Національної гвардії транспортних і плавучих засобів фізичних або юридичних осіб.

Згідно з прийнятим документом, для отримання компенсації витрат і збитків особам — власникам тимчасово вилучених транспортних засобів необхідно надати такі документи:

— заяву про відшкодування витрат та збитків (форму наведено в додатку до Порядку) із зазначенням марки, моделі транспортного засобу, року його випуску, реєстраційного номера, а також розміру витрат і збитків, які поніс власник транспортного засобу у зв’язку з його використанням;

— копію акта або картки тимчасового використання транспортних засобів;

— копії документів, що підтверджують приналежність транспортного засобу його власнику;

— копії документів, розрахунки, що підтверджують витрати і збитки, понесені власником транспортного засобу у зв’язку з його використанням.

Документи подаються до Головного управління Нацгвардії або до органу військового управління оперативно-територіального об’єднання, з’єднання, військової частини (підрозділу), вищого навчального закладу, навчальної військової частини (центру), бази, закладу, установи Нацгвардії.

Постанова від 19.08.2015 р. № 611 набула чинності з 27 серпня 2015 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі