Теми статей
Обрати теми

Слово редактора: Хочете багато знати і щоб Вам за це нічого не було? Безкоштовні та безлімітні консультації!

Дмитро Винокуров, головний редактор журналу «Податки та бухгалтерський облік»
img 1

Вітаю!

Добре тим людям, які вивчили щось один раз і використовують у роботі все життя. Навчився плитку класти і кладе, навчився щось красиве кувати і кує...

У бухгалтера так не виходить. Тільки Ви моргнули, а законодавство вже змінилося. Форму заповнили? А її вже скасували. Звіт підготували? А до нього тепер ще один додаток належить...

Отже, бухгалтер весь час живе і вчиться, виписує професійні видання, звертається до першоджерел. Але ж інколи на пошук відповіді просто немає часу, а потрібна вона прямо зараз, та в повному обсязі, та детально, а ще б з прикладами і чітким алгоритмом дій! Що ж робити?

Коли я думав, що повинне увійти до «Медового комплекту «Солодке життя бухгалтера», я врахував і цей момент. Передплативши комплект, бухгалтер одержує можливість задати необмежену кількість запитань з оподаткування, бухобліку та права, звернувшись на «гарячу лінію», і отримати детальну консультацію.

І знаєте, цим я можу пишатися! Адже хоча бухгалтерські консультаційні лінії й популярні, найчастіше там Ви не зможете отримати відповіді на питання за всіма сферами бухгалтерської діяльності або кількість звернень буде обмежена.

Але передплатіть журнал «Податки та бухгалтерський облік» у «Медовому комплекті «Солодке життя бухгалтера» на 2016 рік! І у Вас протягом усього року буде можливість зробити «дзвінок другу», який готовий відповісти на будь-які Ваші запитання і поговорить з Вами стільки разів, скільки потрібно.

Замовити «Медовий комплект «Солодке життя бухгалтера»:

(057) 76-500-76

Теги журнал
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі