Теми статей
Обрати теми

Затверджено Правила реєстрації місця проживання

З 4 квітня 2016 року набувають чинності норми Закону України від 10.12.2015 р. № 888-VIII (див. «Податки та бухгалтерський облік», 2015, № 102, с. 4), відповідно до яких повноваження у сфері реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб делегуються органам місцевого самоврядування (виконавчому органу сільської, селищної або міської ради або сільському голові у випадку, коли відповідно до закону виконавчий орган сільської ради не утворено).

З метою реалізації цих повноважень органів місцевого самоврядування уряд постановою від 02.03.2016 р. № 207 затвердив єдині для всіх правила реєстрації місця проживання особи на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Разом з тим, існуюча реєстрація громадян залишається чинною і жодних переоформлень не потребує.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі