Теми статей
Обрати теми

Документ не потрібен?!

Яка передбачена форма заяви (довідки) — підтвердження, що чоловік (дружина) не користується правом на підвищений граничний розмір доходу кратно кількості дітей, що дає право на ПСП?

Якщо платник податку має право на застосування податкової соціальної пільги, передбаченої п.п. 169.1.2 ПКУ, то згідно із п.п. 169.4.1 ПКУ граничний розмір доходу одному з батьків визначається як добуток суми, визначеної в абзаці першому п.п. 169.4.1 ПКУ, та відповідної кількості дітей.

Відомості про те, що чоловік (дружина) такого платника податку при одержанні податкової соціальної пільги за місцем роботи не користується правом на збільшення розміру доходу кратно кількості дітей, відображаються у заяві, яка надається платником податку роботодавцю на застосування податкової соціальної пільги.

При цьому окремої форми заяви або довідки — підтвердження того, що чоловік або дружина не користується правом на збільшення розміру доходу кратно кількості дітей, нормами ПКУ та іншими нормативно-правовими актами не передбачено.

Теги ПСП діти
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі