Теми статей
Обрати теми

Відображення авансів у новій «прибутковій» декларації

ДФСУ в листі від 12.02.2016 р. № 5009/7/99-99-19-02-01-17 роз’яснила, як визначати окремі показники нової декларації з податку на прибуток.

Так, податківці зазначили, що сума нарахованих авансових внесків за період січень — грудень 2015 року відображається в повному обсязі в рядку 16.1 додатка ЗП до декларації.

Якщо така сума перевищує суму нарахованого податку на прибуток за 2015 рік, то в рядку 17 декларації відображається від’ємне значення податку на прибуток, яке свідчить про наявність переплати, сформованої за рахунок нарахованих за 2015 рік щомісячних авансових внесків.

Також автори листа зауважили, що у рядку 2 додатка АВ відображається сума перевищення дивідендів, що підлягають виплаті, над значенням об’єкта оподаткування за відповідний(і) податковий(і) (звітний(і)) рік (роки), за результатами якого(их) виплачуються дивіденди.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі