ЖЕКи ще трохи поживуть

Верховна Рада ухвалила Закон України «Про внесення змін до статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку» (базовий законопроект від 17.05.2016 р. № 4680).

Згідно з текстом законопроекту у період від оголошення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку та до моменту визначення переможців конкурсу і укладення договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій продовжують надавати виконавці таких послуг, які надавали відповідні послуги до початку проведення конкурсу.

Закон прийнятий з поправками Комітету, згідно з якими якщо протягом 1 року з дати вступу в силу цього Закону співвласники будинку, в якому не створено ОСББ, не прийняли рішення про форму управління, то управління таким будинком здійснюється керуючим, який призначається на конкурсній основі виконавчим органом місцевої ради.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі