Теми статей
Обрати теми

Не забудьте сплатити податок на прибуток за 2015 рік!

Нагадуємо, що Закон України від 24.12.2015 р. № 909-VIII суттєво змінив* порядок обчислення та сплати податку на прибуток підприємств у поточному році (детальніше читайте в «Податки та бухгалтерський облік», 2016, № 5, с. 7).

* Зміни, внесені цим Законом до ПКУ, опубліковані в кодифікованому вигляді в «Податки та бухгалтерський облік», 2016, № 3, с. 4.

Як наслідок, у п. 57.1 ПКУ більше немає спеціальної норми про подання «річниками» річної декларації в особливий строк — «до 1 червня року, що настає за звітним». Отже, якщо ви — «річник», то мали подати декларацію за 2015 рік у загальновстановлені строки, тобто не пізніше 29 лютого цього року. Сподіваємося, не проґавили?

Тоді не проґавте й граничний строк для сплати податку на прибуток за 2015 рік — він припадає на 10 березня 2016 року. Тож трохи часу у вас ще є — уперед!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі