Теми статей
Обрати теми

Нова КОРО/РК-звітність — починаючи з травня!

ДФСУ на своєму сайті (див. за посиланням http://sfs.gov.ua/nove-pro-podatki—novini-/241801.html) повідомляє суб’єктів господарювання, що застосовують при проведенні розрахункових операцій книги обліку розрахункових операцій (КОРО) та розрахункові книжки (РК): звітність про використання КОРО (РК) за оновленою формою № ЗВР-1, затвердженою наказом Мінфіну від 21.01.2016 р. № 13, слід подавати починаючи з травня 2016 року за квітень і подальші періоди.

Водночас ДФСУ звертається до виробників та імпортерів касової техніки з проханням якнайшвидше впровадити у виробництво моделі та модифікації РРО, що забезпечували б друкування касових чеків з новими обов’язковими реквізитами (зокрема, з відображенням акцизного податку).

Докладніше про основні нововведення, запроваджені зазначеним наказом, читайте у «Податки та бухгалтерський облік», 2016, № 21, с. 4.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі