Теми статей
Обрати теми

Змінено правила користування електроенергією

НКРЕКП постановою від 06.04.2017 р. № 492 унесла зміни до Правил користування електричною енергією, затверджених постановою НКРЕ від 31.07.96 р. № 28.

Зокрема, суб’єкти господарювання, які надають житлово-комунальні послуги населенню, а також установи та організації, які утримуються за рахунок коштів (внесків) населення, здійснюють повну оплату вартості обсягу спожитої електричної енергії один раз за фактичними показниками засобів обліку на початку періоду, наступного за розрахунковим. Установи та організації, які фінансуються з державного та/або місцевого бюджету, можуть здійснювати оплату вартості електроенергії за попередньою оплатою, плановими платежами з наступним перерахунком або оплатою, що проводиться за вартість прийнятих ресурсів.

Таким чином, до таких суб’єктів господарювання не застосовується п.п. 4.2.2 Правил, за яким за перевищення договірних величин споживання електричної енергії споживач має сплатити її постачальнику двократну вартість різниці фактично спожитої та договірної величин.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі