Теми статей
Обрати теми

Зупинили реєстрацію ПН/РК: що далі?

ДФСУ на своєму сайті (sfs.gov.ua) повідомляє, що у разі зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН відповідно до п. 201.16 ПКУ платник податку має право подати протягом 365 календарних днів, що настають за датою виникнення податкового зобов’язання, відображеного у такій ПН /РК, пояснення та/або копії документів, зазначені у п.п. «в» п.п. 201.16.1 ПКУ.

Пояснення можна подати у вигляді Повідомлення щодо подачі документів про підтвердження реальності здійснення операцій по відмовленим ПН/РК за формою J(F)1312601 (далі — Повідомлення).

Повідомлення формується окремо по кожній ПН/РК, реєстрацію якої зупинено. До такого Повідомлення додаються копії документів у вигляді окремих додатків за формою J(F)1360101 у форматі PDF (розмір кожного додатка не повинен перевищувати 2 МБ).

Електронні формати Повідомлення та додатка до нього розміщені на офіційному веб-порталі ДФС (sfs.gov.ua) у розділі «Електронна звітність»/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр електронних форм податкових документів.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі