Теми статей
Обрати теми

Продаж продукції власного виробництва: або каса, або РРО

ДФСУ в листі від 18.07.2017 р. № 1258/6/99-99-14-05-01-15/ІПК нагадує, що підприємствам дозволено не застосовувати РРО при торгівлі продукцією власного виробництва. У такому разі розрахунки проводять у касах підприємств із оформленням прибуткових і видаткових касових ордерів та видачею відповідних квитанцій, підписаних і засвідчених печаткою у встановленому порядку.

Якщо підприємство не бажає скористатися пільгою щодо незастосування РРО під час продажу продукції власного виробництва і розраховуватися через касу, воно мусить застосовувати зареєстровані, опломбовані та переведені у фіскальний режим роботи РРО.

Тобто розрахунки через РРО, не зареєстрований у органах ДФС, під час торгівлі продукцією власного виробництва є порушенням чинного порядку проведення розрахункових операцій.

Докладніше про застосування РРО читайте у «Податки та бухгалтерський облік», 2017, № 44.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі