Теми статей
Обрати теми

Змінено Порядок перевірки контрольованих операцій

Мінфін наказом від 30.03.2017 р. № 399 змінив Порядок проведення перевірок платників податків з питань повноти нарахування і сплати податків під час здійснення контрольованих операцій, затверджений наказом Мінфіну від 10.03.2016 р. № 344.

Визначено, що перевірка платника податків з питань повноти нарахування і сплати податків під час здійснення контрольованих операцій за звітні періоди 2013 та 2014 років проводиться відповідно до положень гл. 8 розд. II ПКУ з урахуванням особливостей, визначених ст. 39 ПКУ, у редакції, що діяла до 1 січня 2015 року, та цим Порядком.

Продовжено строк прийняття рішення про проведення перевірки з 7 до 15 робочих днів. Повідомлення про місце і час розгляду заперечень до акта про результати перевірки передається платнику не пізніше наступного робочого дня з дня отримання від нього заперечень, але не пізніше ніж за 4 робочих дні до дня їх розгляду. Раніше максимальний термін становив 2 дня.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі