Теми статей
Обрати теми

Затверджено порядок ведення демографічного реєстру

Уряд постановою від 18.10.2017 р. № 784 затвердив Порядок ведення Єдиного державного демографічного реєстру та надання з нього інформації, взаємодії між уповноваженими суб’єктами, а також здійснення ідентифікації та верифікації.

Реєстр створено з метою ідентифікації осіб для оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсними та знищення документів, а також ведення обліку інформації про реєстрацію місця проживання чи місця перебування особи.

Прийнятий порядок визначає процедурні питання ведення Реєстру, порядок надання інформації з нього, порядок видачі довідки про внесення інформації до Реєстру та видані документи, визначення її форми, а також процедуру здійснення ідентифікації та верифікації осіб при занесенні інформації до Реєстру та видачі відповідних документів.

Постанова № 784 набрала чинності з 25 жовтня.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі