Теми статей
Обрати теми

Що буде у березні 2024 року

Без березневих свят! У мирний час на березень 2024 року припадає один святковий день: 8 березня — Міжнародний жіночий день (п’ятниця).

Водночас на період дії ВС було призупинено визначення святкових і неробочих днів. Тому 8 березня у 2024 році буде звичайним робочим днем, який оплачується у звичайному порядку.

Норматив працевлаштування осіб з інвалідністю. До 10 березня 2024 року Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю повинен визначити підприємства та ФОП, які не виконали норматив працевлаштування осіб з інвалідністю у попередньому році та надіслати порушникам розрахунок сум адміністративно-господарських санкцій (АГС), що підлягають сплаті у зв’язку з невиконанням цього нормативу.

Розрахунок із сумою АГС надсилається Фондом у електронному вигляді Пенсійному фонду України (ПФУ), а вже той розміщує їх на порталі ПФУ в електронних кабінетах роботодавців, які не виконали норматив працевлаштування осіб з інвалідністю. Тобто кожний роботодавець має самостійно зайти на портал ПФУ та дізнатися про нараховані АГС. Сплатити ці АГС роботодавці повинні в строк до 15 квітня 2024 року.

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі