Теми статей
Обрати теми

У ПТНЗ зменшилася кількість учнів: що з посадою заступника директора

Клименко Антоніна, начальник Управління соціально-економічного захисту ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
У професійно-технічному навчальному закладі зменшилася кількість учнів з 420 до 380 (дані станом на 01.01.2015 р.). У зв’язку з цим одного із заступників директора переводять на посаду викладача. Як правильно оформити це переведення, щоб у разі збільшення кількості учнів такий працівник знову повернувся на посаду заступника директора?

Пунктом 3 Типових штатних нормативів професійно-технічних навчальних закладів, затверджених наказом МОН від 06.12.2010 р. № 1204, передбачено: при затвердженні штатного розпису навчального закладу враховується контингент учнів, слухачів за списковим складом на 1 січня року, що планується.

Унесення змін до штатного розпису професійно-технічного навчального закладу у зв’язку зі змінами контингенту учнів упродовж навчального року нормативно-правовими актами не передбачено.

Переведення працівника з посади викладача на посаду заступника директора можливе за умови наявності підстав для введення такої посади, зокрема збільшення чисельності учнів станом на 1 січня відповідного року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі