Теми статей
Обрати теми

Дитячий лікар-невролог і провізор аптеки: чи підвищувати їх оклади «за шкідливість»

Гавриленко Лідія, головний спеціаліст з питань соціально-економічного захисту ЦК Профспілки працівників охорони здоров’я України
Чи має право на підвищення посадового окладу у зв’язку із шкідливими умовами праці лікар-невролог дитячого неврологічного кабінету поліклініки та провізор аптеки, який здійснює відпуск ліків (у тому числі наркотичних, психотропних) за рецептами?

Про здійснення підвищення посадових окладів у зв’язку із шкідливими і важкими умовами праці йдеться у п.п. 2.4.5 Умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення, затверджених спільним наказом Мінпраці та МОЗ від 05.10.2005 р. № 308/519.

При цьому переліки посад працівників та закладів (структурних підрозділів), робота в яких дає право на підвищення посадових окладів у зв’язку із шкідливими та важкими умовами праці, та розміри таких підвищень наведено у додатках 3 — 5 до вказаних Умов.

На жаль, посади лікаря-невролога дитячого кабінету поліклініки та провізора аптеки вказаними переліками не передбачені. Отже, немає підстав для здійснення за вказаними посадами підвищення посадових окладів у зв’язку із шкідливими умовами праці.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі