Теми статей
Обрати теми

Керівник училища з підвищення кваліфікації для медиків: що з тарифним розрядом

Клименко Антоніна, начальник Управління соціально-економічного захисту ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
Комунальний заклад «Криворізьке училище підвищення кваліфікації та перепідготовки молодших медичних і фармацевтичних спеціалістів» Дніпропетровської обласної ради» забезпечує післядипломну освіту молодших спеціалістів з медичною і фармацевтичною освітою. Заклад зареєстрований в Єдиному державному реєстрі як вищий навчальний заклад. Відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки України освітні послуги, пов’язані з одержанням вищої освіти на рівні кваліфікаційних вимог до підвищення кваліфікації фахівців, надаються в межах ліцензійного обсягу — 3000 слухачів на рік. Який тарифний розряд слід установити керівнику (директору) цього закладу та яким нормативним документом необхідно керуватися при його визначенні?

Училище підвищення кваліфікації та перепідготовки молодших медичних і фармацевтичних спеціалістів є вищим навчальним закладом в системі безперервної освіти медичних кадрів, якому Міністерство освіти акредитувало функції професійного навчання відповідно до Закону України про освіту (п. 1 Положення про училище підвищення кваліфікації та перепідготовки молодших медичних і фармацевтичних спеціалістів, затвердженого наказом МОЗ від 07.09.93 р. № 198).

Оплата праці працівників навчальних закладів провадиться відповідно до наказу МОН «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 р. № 557.

Додатком 5 до цього наказу затверджено Схему тарифних розрядів посад керівних працівників вищих навчальних закладів I — II рівнів акредитації, міжшкільних навчально-виробничих комбінатів, центрів, професійно-технічних навчальних закладів (професійно-технічних училищ, навчально-курсових комбінатів, центрів та інших типів закладів, що надають робітничу професію), училищ фізичної культури.

Посадовий оклад директора за наявності контингенту учнів, студентів до 300 осіб установлюється на рівні 13 — 14-го тарифного розряду, від 301 до 800 — на рівні 14 — 15-го тарифного розряду, понад 800 — на рівні 15 — 16-го тарифного розряду.

Висновок: Посадовий оклад директора училища підвищення кваліфікації та перепідготовки молодших медичних і фармацевтичних спеціалістів з контингентом слухачів понад 3000 осіб установлюється на рівні 15 — 16-го тарифного розряду.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі