№10/1

Оплата праці, травень, 2021/№ 10/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Щорічна основна відпустка: ключові нюанси надання Із настанням перших теплих днів кожен працівник починає планувати свій відпочинок, а кадровики мають чимало додаткового клопоту щодо надання такого відпочинку. Щоб кадровику правильно і без проблем оформити щорічну основну відпустку, яка у працівників найбільш «ходова», нагадаємо ключові нюанси її надання. А детальну інформацію про відпустки шукайте в наступних публікаціях.
  • Щодо звільнення вагітної жінки при ліквідації підприємства Лист від 04.05.2021 р. № 4712-06/26166-07
  • Як звільнити декретницю при ліквідації підприємства Звільняти вагітних, жінок з дітьми віком до 3 (6) років, одиноких матерів з дитиною до 14 років або дитиною з інвалідністю з ініціативи роботодавця не можна. Це вже всім відома аксіома.
  • Щорічна відпустка: чи всі мають на неї право Що не кажіть, а весна цього року не радує. Усе ж теплі дні, які зрідка нас балують, нагадують про те, що скоро настане літо. А разом із ним і відпускна пора. Тому не зайвим буде трохи підготуватися і згадати основні моменти надання щорічних відпусток. Розпочнемо з того, що з’ясуємо, у кого взагалі є право на щорічну відпустку.
  • Тривалість щорічних відпусток Мати можливість піти у відпустку — це чудово. Адже так ми отримуємо час, щоб відпочити від роботи, забути (хоч і ненадовго) про невирішені проблеми, поїхати чимдалі від метушні. Але як довго може тривати таке «щастя»? Тиждень? Місяць? Давайте з’ясуємо це питання.
  • Тривалість щорічних відпусток: особливі випадки Працівник не може піти в щорічну основну відпустку повної тривалості, поки він не відпрацює на цьому підприємстві 6 місяців підряд. Проте в цього правила є винятки. Про них і розповімо в цій статті.
  • Скорочення штату: як підтримати працівників Багатьом компаніям за останній рік довелося попрощатися з частиною свого персоналу, скорочуючи штат. В одних не виправдалися плани, в інших було менше проєктів, ніж зазвичай, і т.д. Скорочення штату — це стрес і для керівника, і для співробітника. У зв’язку з цим постає ряд актуальних запитань: як допомогти працівникам впоратися зі скороченням? Як керівникові звільнити працівника і не втратити не тільки персонал, а ще й репутацію компанії? Як витримати скорочення, якщо ви зіткнулися з ним особисто?
  • Перелік святкових днів, професійних і міжнародних свят у червні 2021 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі