№10/1

Оплата труда, май, 2021/№ 10/1 спецвыпуск Другие номера журнала ›
  • Щорічна основна відпустка: ключові нюанси надання Із настанням перших теплих днів кожен працівник починає планувати свій відпочинок, а кадровики мають чимало додаткового клопоту щодо надання такого відпочинку. Щоб кадровику правильно і без проблем оформити щорічну основну відпустку, яка у працівників найбільш «ходова», нагадаємо ключові нюанси її надання. А детальну інформацію про відпустки шукайте в наступних публікаціях.
  • Щодо звільнення вагітної жінки при ліквідації підприємства Лист від 04.05.2021 р. № 4712-06/26166-07
  • Як звільнити декретницю при ліквідації підприємства Звільняти вагітних, жінок з дітьми віком до 3 (6) років, одиноких матерів з дитиною до 14 років або дитиною з інвалідністю з ініціативи роботодавця не можна. Це вже всім відома аксіома.
  • Щорічна відпустка: чи всі мають на неї право Що не кажіть, а весна цього року не радує. Усе ж теплі дні, які зрідка нас балують, нагадують про те, що скоро настане літо. А разом із ним і відпускна пора. Тому не зайвим буде трохи підготуватися і згадати основні моменти надання щорічних відпусток. Розпочнемо з того, що з’ясуємо, у кого взагалі є право на щорічну відпустку.
  • Тривалість щорічних відпусток Мати можливість піти у відпустку — це чудово. Адже так ми отримуємо час, щоб відпочити від роботи, забути (хоч і ненадовго) про невирішені проблеми, поїхати чимдалі від метушні. Але як довго може тривати таке «щастя»? Тиждень? Місяць? Давайте з’ясуємо це питання.
  • Тривалість щорічних відпусток: особливі випадки Працівник не може піти в щорічну основну відпустку повної тривалості, поки він не відпрацює на цьому підприємстві 6 місяців підряд. Проте в цього правила є винятки. Про них і розповімо в цій статті.
  • Скорочення штату: як підтримати працівників Багатьом компаніям за останній рік довелося попрощатися з частиною свого персоналу, скорочуючи штат. В одних не виправдалися плани, в інших було менше проєктів, ніж зазвичай, і т.д. Скорочення штату — це стрес і для керівника, і для співробітника. У зв’язку з цим постає ряд актуальних запитань: як допомогти працівникам впоратися зі скороченням? Як керівникові звільнити працівника і не втратити не тільки персонал, а ще й репутацію компанії? Як витримати скорочення, якщо ви зіткнулися з ним особисто?
  • Перелік святкових днів, професійних і міжнародних свят у червні 2021 року
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше