№37

Бюджетная бухгалтерия, октябрь, 2022/№ 37 Другие номера журнала ›
  • ОЗ від іншої установи: як показати в обліку та фінзвітності? У липні 2022 року на підставі рішення сесії міськради відділ освіти отримав основні засоби (далі — ОЗ) від відділу культури. Майно отримали згідно з Актом приймання-передачі ОЗ. Як правильно показати зазначені операції в бухобліку? У яких рядках фінансової звітності відобразити отримання такого майна?
  • Збільшити капітальні видатки: чи здійсненна місія? Ми — розпорядник бюджетних коштів, заклад освіти. У нас виникла необхідність збільшити видатки за КЕКВ 3110 за спеціальним фондом за рахунок зменшення видатків за іншими КЕКВ. Чи можна виконати такий перерозподіл видатків?
  • Отримання гуманітарної допомоги: актуальні запитання Війна, на жаль, триває, і гуманітарна допомога продовжує активно надходити до бюджетних установ. У зв’язку з цим у наших читачів виникають нові запитання, пов’язані з її отриманням та використанням. Пропонуємо розглянути їх разом.
  • МНМА від благодійника: як показати в обліку та фінзвітності? У серпні 2022 року бюджетна установа отримала від благодійника побутову техніку. За вартісними критеріями отриману благодійну допомогу віднесено до малоцінних необоротних матеріальних активів (далі — МНМА). Як правильно показати надходження такої допомоги в бухобліку? В яких рядках фінансової звітності відобразити такі операції?
  • Рішення про надання міжбюджетних трансфертів погоджує Мінфін У період дії воєнного стану основні правила бюджетного процесу визначає постанова № 252*.
  • Авто від благодійника: отримання — передача Територіальна громада (далі — ТГ) села отримала в рамках гуманітарної допомоги автомобіль спеціального аварійно-рятувального призначення. Надалі це авто буде передано іншій комунальній установі, розташованій на території громади. Як показати в обліку сільської ради надходження та передачу такої допомоги?
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше