№37

Бюджетна бухгалтерія, жовтень, 2022/№ 37 Інші номери журналу ›
  • ОЗ від іншої установи: як показати в обліку та фінзвітності? У липні 2022 року на підставі рішення сесії міськради відділ освіти отримав основні засоби (далі — ОЗ) від відділу культури. Майно отримали згідно з Актом приймання-передачі ОЗ. Як правильно показати зазначені операції в бухобліку? У яких рядках фінансової звітності відобразити отримання такого майна?
  • Збільшити капітальні видатки: чи здійсненна місія? Ми — розпорядник бюджетних коштів, заклад освіти. У нас виникла необхідність збільшити видатки за КЕКВ 3110 за спеціальним фондом за рахунок зменшення видатків за іншими КЕКВ. Чи можна виконати такий перерозподіл видатків?
  • Отримання гуманітарної допомоги: актуальні запитання Війна, на жаль, триває, і гуманітарна допомога продовжує активно надходити до бюджетних установ. У зв’язку з цим у наших читачів виникають нові запитання, пов’язані з її отриманням та використанням. Пропонуємо розглянути їх разом.
  • МНМА від благодійника: як показати в обліку та фінзвітності? У серпні 2022 року бюджетна установа отримала від благодійника побутову техніку. За вартісними критеріями отриману благодійну допомогу віднесено до малоцінних необоротних матеріальних активів (далі — МНМА). Як правильно показати надходження такої допомоги в бухобліку? В яких рядках фінансової звітності відобразити такі операції?
  • Рішення про надання міжбюджетних трансфертів погоджує Мінфін У період дії воєнного стану основні правила бюджетного процесу визначає постанова № 252*.
  • Авто від благодійника: отримання — передача Територіальна громада (далі — ТГ) села отримала в рамках гуманітарної допомоги автомобіль спеціального аварійно-рятувального призначення. Надалі це авто буде передано іншій комунальній установі, розташованій на території громади. Як показати в обліку сільської ради надходження та передачу такої допомоги?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі