№11/1

Місцеве самоврядування, листопад, 2020/№ 11/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Скасування ЕЦП: даємо роз’яснення на головні питання У цій статті відповідаємо на запитання користувачів майданчика SmartTender стосовно скасування дії ЕЦП (електронних цифрових підписів) з 07.11.2020. Інформацію взято з сайту Smart Tender за посиланням: smarttender.biz/blog/view/vidpovidi-napitannya-shchodo-skasuvannya-diyi-etsp
  • Спори про стягнення заборгованості за житлово- комунальні послуги Станом на сьогодні чимало комунальних підприємств ОМС як управителі багатоквартирних будинків відповідно до укладених договорів про надання послуг з управління багатоквартирними будинками надають послуги з управління, у тому числі з утримання багатоквартирних будинків та їх прибудинкової території. Інші комунальні підприємства ОМС надають мешканцям житлово-комунальні послуги як виконавці таких послуг. Повсякчас виникають ситуації несплати споживачами наданих послуг, що, у свою чергу, змушує комунальні підприємства ОМС звертатись до суду з позовами про стягнення заборгованості. Такі вимоги можуть пред’являтись у порядку наказного та позовного провадження. У нашій статті йтиметься про пред’явлення позовів і практику розгляду справ такої категорії судами в порядку позовного провадження. Інформація буде корисною для ваших КП, які надають відповідні послуги.
  • «Мовчазна згода» в процедурі приватизації землі та як місцевій раді з нею «боротися» Запитання з чату в Телеграм «Місцеве самоврядування», яке ми отримали в жовтні цього року: «Що ж таке «мовчазна згода» і як їй протидіяти ОМС (а чи можливо взагалі протидіяти правовими методами?)». Спробуємо розібратись разом. По те, які дії може вчиняти ОМС для боротьби з «мовчазною згодою», читайте в наступному номері нашого видання.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі