№28

Бюджетна бухгалтерія, липень, 2017/№ 28 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку в державному секторі Наказ від 13.06.2017 р. № 571 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 10.07.2017 р. за № 838/30706
  • Чергова порція облікових змін від Мінфіну. Зустрічайте! Тільки-но здали квартальний звіт і ледь-ледь зітхнули з полегшенням, як знову зміни у законодавстві. Так-так, спокій нам тільки сниться… Щоб бухгалтери не занудьгували і дуже не розслабилися під час літніх відпусток, ось вам «привіт» від Мінфіну. 13 червня 2017 року Мінфін видав наказ «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку в державному секторі» № 571, який набув чинності 28 липня 2017 року (див. «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку в державному секторі»). Але життя — це невпинний поступ уперед. Тож не варто засмучуватися, а тим паче панікувати. Краще давайте разом розбиратися з обліковими змінами. Відразу зауважимо, що зміни торкнулися насамперед кореспонденції субрахунків. До речі, з деякими із них ми вас уже знайомили у попередніх номерах нашого видання. Тож розглянемо все по черзі.
  • Календар бухгалтера на серпень 2017 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі