№33

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2017/№ 33 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Про особливості складання проектів місцевих бюджетів Лист від 01.08.2017 р. № 05110-14-21/20701
  • Щодо продовження чи перенесення на інший період щорічної відпустки в разі тимчасової непрацездатності Лист від 17.07.2017 р. № 1922/0/101-17/284
  • Щодо здійснення закупівель за окремими частинами предмета закупівлі (лотами) Лист від 02.08.2017 р. № 3304-06/26774-06
  • Здійснюємо закупівлі за окремими частинами (лотами) Цей матеріал є коментарем до листа Мінекономрозвитку «Щодо здійснення закупівель за окремими частинами предмета закупівлі (лотами)» від 02.08.2017 р. № 3304-06/26774-06 (див. «Щодо здійснення закупівель за окремими частинами предмета закупівлі (лотами)»).
  • Заміна газової котельні в орендованому приміщенні: як обліковувати витрати Бюджетна установа проводить переобладнання приміщення, яке орендує. З метою економії бюджетних коштів на оплату витрат з теплопостачання у приміщенні заплановано здійснити капітальний ремонт системи опалення. Для цього газову котельню буде замінено на електричну теплогенераторну. Видатки на цю мету заплановано за КЕКВ 3132 «Капітальний ремонт інших об’єктів». Як правильно класифікувати такі роботи (виготовлення технічних умов, проектно-кошторисної документації тощо)? Які з них віднести на видатки, а які вважати капітальними інвестиціями? Чи потрібно у цьому випадку застосовувати субрахунок 5411 або можна обійтися лише субрахунком 7011? Як правильно відобразити такі операції в бухгалтерському обліку?
  • Виплата заробітної плати працівникам за час знаходження у відрядженні Наш інститут є бюджетною організацією та має загальний і спеціальний фонди кошторису. За загальним фондом передбачено видатки на заробітну плату з нарахуваннями та на оплату комунальних послуг. Кошти на інші видатки за загальним фондом не передбачені у зв’язку з браком коштів у бюджеті. Окрім своєї основної діяльності, інститут надає платні послуги за договорами. Тому за спеціальним фондом кошторису інститут передбачив заробітну плату працівникам, які виконують роботи за договорами, а також видатки на відрядження, матеріали тощо. Кошти на відрядження за загальним фондом кошторису інституту не виділяються. Але для опрацювання тем, які стосуються основної діяльності інституту, необхідні відрядження, тому ми направляємо працівників у відрядження за рахунок спеціального фонду, вказуючи в замовленні номер контракту із спеціального фонду та тему з загального фонду (предмет тісно переплітається). Дні відрядження працівникам ми оплачуємо відповідно до штатного розпису за загальним фондом. Чи маємо ми право платити заробітну плату із загального фонду за час знаходження працівників у відрядженні?
  • Підвищення посадового окладу викладача коледжу одночасно за двома різними підставами Викладачу коледжу (вищий навчальний заклад I рівня акредитації) встановлено підвищення посадового окладу у розмірі 15 % за звання «Викладач-методист». Крім цього, зазначений працівник має право на підвищення посадового окладу у розмірі 10 % за статус закладу, в якому він працює. Чи можливо викладачу коледжу встановити підвищення посадового окладу одночасно за двома різними підставами, і якщо так, то яким чином нараховувати ці підвищення?
  • Індексуємо зарплату у вересні 2017 року Нагадаємо, що з 01.12.2015 р. за оновленими правилами індексації тільки в місяці підвищення посадових окладів працівників необхідно провести порівняльні розрахунки і визначити право працівника на подальшу індексацію.
  • Коефіцієнти для коригування зарплати при виході у відпустку у вересні 2017 року (оклади за ЄТС)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі