№46

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2019/№ 46 Інші номери журналу ›
  • З 01.01.2020 р. нові реєстраційні рахунки Державна казначейська служба України інформує (www.treasury.gov.ua): з метою своєчасного здійснення розрахунково-касового обслуговування у 2020 році, у зв’язку із запровадженням з 01.01.2020 р. нового Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Мінфіну від 31.12.2013 р. № 1203, та на виконання вимог постанови Правління НБУ «Про запровадження міжнародного банківського рахунку (IBAN) в Україні» від 28.12.2018 р. № 162,...
  • Передача переоціненого майна: як показати в обліку Установа має на балансі об’єкти, які обліковує за переоціненою вартістю. На підставі рішення головного розпорядника у листопаді 2019 року вона передала такі об’єкти іншій установі. Як правильно показати в бухгалтерському обліку передачу переоціненого майна в межах одного розпорядника? Яку кореспонденцію субрахунків необхідно складати установі, яка передає та отримує таке майно?
  • Майно передано в оперативне управління (господарське відання): як його обліковувати Орган місцевого самоврядування здійснює передачу об’єктів комунальної власності в оперативне управління та господарське відання комунальним закладам та підприємствам. Як правильно надалі вести облік такого майна, переданого в оперативне управління (господарське відання)?
  • Ви запитували на семінарі: трудові відносини, оплата праці та звітність 20 листопада у місті Києві відбувся семінар «Бюджетна бухгалтерія та Оплата праці». Він мав великий успіх, адже у затишному залі готелю «Хрещатик» зібралось близько 500 бухгалтерів бюджетних установ. Протягом семінару кожен із учасників мав змогу поставити свої запитання. Жодне з них ми не залишили без уваги. Але у рамках однієї статті навести усі запитання досить складно, тому пропонуємо вибірку найпопулярніших з них.
  • Був «основний» — став сумісник: чи бути відпускній компенсації? Ми плануємо з 02.12.2019 р. перевести працівника з основного місця роботи на ту ж посаду за сумісництвом. Чи слід виплачувати такому працівнику компенсацію за невикористану відпустку?
  • Оскарження закупівель: типові причини Оскарження закупівель — досить неприємна процедура, з якою стикаються замовники. Чи можливо її уникнути? Так. Якщо ви не припуститесь помилок, що можуть призвести до оскарження закупівель. Для цього пропонуємо з’ясувати, які найбільш поширені порушення замовників і учасників торгів призводять до збільшення кількості скарг. Цю інформацію підготувала постійно діюча адміністративна колегія АМКУ. Тож вивчайте — і нехай процедури закупівель будуть тільки чесними та прозорими!
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі