№48

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2020/№ 48 Інші номери журналу ›
  • З 01.01.2021 р. запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень податків, зборів, ЄСВ ДКСУ на своєму сайті (www.treasury.gov.ua) повідомила, що відповідно до постанови ВРУ «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020 р. № 807-ІХ та до ст. 4 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 08.07.2010 р. № 2464-VI з 01.01.2021 р. запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів і зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
  • Облікові новинки під ялинку Прихід нового року у багатьох асоціюється зі змінами та новаціями. Та й не дивно. Так, наприклад, головний фінорган країни уже підготував кілька новорічних «подарунків» у вигляді змін до чинних облікових правил. Тож бухгалтерам бюджетної сфери у році наступному нудьгувати точно не доведеться. Але попереджений — вважай, що озброєний. До того ж залишати бухгалтерів наодинці з проблемними питання — не в наших правилах. Тому ми підготували для вас огляд облікових новин 2021 року. Що конкретно вирішив підкоригувати Мінфін? Коли запрацюють ці нововведення? Та головне — як правильно застосовувати нові правила на практиці? Розібратися із цим допоможе наша стаття.
  • Запитували — відповідаємо: про бухоблік і не тільки… За результатами річної інвентаризації нерідко випливають неоднозначні моменти й ситуації. У когось — це неоприбутковані матеріали, а в декого — невідшкодовані нестачі і втрати, які «висять» поза балансом роками. А хтось виявив купу непотрібно майна, яке давно час списати й утилізувати. До того ж і щоденних клопотів та проблем вистачає. На який субрахунок оприбуткувати, як правильно списати та що в обліку показати? Як завжди, ці питання жваво обговорює бухгалтерська спільнота у чаті на порталі «Бухгалтер.ком.юа». А ми вже маємо конкретні відповіді на цікаві та популярні облікові запитання.
  • Календар бухгалтера на січень 2021 року
  • Перелік матеріалів, опублікованих у журналі «Бюджетна бухгалтерія» за 2020 рік
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі