№4

Бюджетна бухгалтерія, січень, 2021/№ 4 Інші номери журналу ›
  • Кабмін затвердив постанову про підвищення окладів за ЄТС Кабмін на своєму засіданні 20.01.2021 р. затвердив постанову № 29.
  • Об’єднана звітність: вивчаємо новації разом Нова звітність, яка об’єднує в собі два звіти, а саме ЄСВшну форму № Д4 та форму № 1ДФ, затверджена наказом № 773. Скажемо одразу: вона відрізняється від тієї, що нам показували в проєкті. А ще ховає в собі неприємні несподіванки. Тож поговорити є про що. Ба більше, може так статися, що складати цю звітність ви будете навіть раніше, ніж планували.
  • Єдиний рахунок: знайомимось ближче Про єдиний рахунок для сплати податків, зборів та ЄСВ говорять вже давно. З 2019 року почали готувати нормативно-правову базу для його запуску. І ось із 1 січня 2021 року платникам податків дозволено із ним працювати. Хоча мало хто поспішає це робити. Звичайно, новинка трохи лякає. Тож давайте розглянемо єдиний рахунок поближче: розберемо, що він собою являє, які плюси й мінуси має.
  • Запитували — відповідаємо: трудові відносини + оплата праці До вашої уваги наша традиційна рубрика «Запитували — відповідаємо». У ній наведено відповіді на запитання з чату, що розміщений на порталі buhgalter.com.ua, а також ті, що надійшли на електронну адресу редакції журналу «Бюджетна бухгалтерія»: bb@id.factor.ua. Цього разу ми відібрали найцікавіші «працеоплатні» запитання та підготували аргументовані відповіді на них.
  • Календар бухгалтера на лютий 2021 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі