№16

Бюджетна бухгалтерія, квітень, 2023/№ 16 Інші номери журналу ›
  • Плануємо капремонт: як визначити предмет закупівлі? Заклад освіти планує провести капітальний ремонт в приміщенні: ремонт санвузлів на суму 600 тис. грн та заміну вікон — 1 млн 300 тис. грн. Як визначити предмет закупівлі? Слід проводити відкриті торги чи можна укласти прямий договір?
  • Блок живлення: запчастина чи МШП? Бюджетна установа придбала блок живлення для комп’ютера з метою заміни старого, який вийшов з ладу. Як правильно його обліковувати: у складі виробничих запасів чи малоцінних швидкозношуваних предметів (далі — МШП)? Яким документом слід оформити встановлення нового блока живлення?
  • Проби ґрунту, води і повітря: за якими кодами оплачувати? За яким КПКВК та КЕКВ можна оплатити послуги взяття проб ґрунту, води, повітря на території сміттєзвалища?
  • Закупівля респіраторів для населення: в яку чергу здійснювати видатки? У зв’язку з виникненням надзвичайних ситуацій, пов’язаних із застосуванням бойових хімічних речовин, сільська рада має намір закупити респіратори для захисту цивільного населення. Чи можливо наразі провести ці видатки та в яку чергу?
  • Встановлення невмонтованого обладнання під час будівництва: який КЕКВ застосувати? Плануємо будівництво дитячого садка «під ключ». Під час будівництва буде встановлено невмонтоване обладнання. Витрати на таке обладнання включені до проєктно-кошторисної документації. Невмонтоване обладнання буде придбано безпосередньо виконавцем робіт та встановлено після завершення будівництва садка. За яким КЕКВ (3122 чи 3110) слід проводити видатки на закупівлю такого невмонтованого обладнання?
  • Вікна за рахунок благодійників: як показати в обліку? Заклад освіти отримав благодійну допомогу у грошовій формі. За рахунок цих коштів проведено заміну вікон у будівлі закладу. Роботи виконано підрядною організацією. Як правильно показати ці операції в бухобліку?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі