№16

Бюджетная бухгалтерия, апрель, 2023/№ 16 Другие номера журнала ›
  • Плануємо капремонт: як визначити предмет закупівлі? Заклад освіти планує провести капітальний ремонт в приміщенні: ремонт санвузлів на суму 600 тис. грн та заміну вікон — 1 млн 300 тис. грн. Як визначити предмет закупівлі? Слід проводити відкриті торги чи можна укласти прямий договір?
  • Блок живлення: запчастина чи МШП? Бюджетна установа придбала блок живлення для комп’ютера з метою заміни старого, який вийшов з ладу. Як правильно його обліковувати: у складі виробничих запасів чи малоцінних швидкозношуваних предметів (далі — МШП)? Яким документом слід оформити встановлення нового блока живлення?
  • Проби ґрунту, води і повітря: за якими кодами оплачувати? За яким КПКВК та КЕКВ можна оплатити послуги взяття проб ґрунту, води, повітря на території сміттєзвалища?
  • Закупівля респіраторів для населення: в яку чергу здійснювати видатки? У зв’язку з виникненням надзвичайних ситуацій, пов’язаних із застосуванням бойових хімічних речовин, сільська рада має намір закупити респіратори для захисту цивільного населення. Чи можливо наразі провести ці видатки та в яку чергу?
  • Встановлення невмонтованого обладнання під час будівництва: який КЕКВ застосувати? Плануємо будівництво дитячого садка «під ключ». Під час будівництва буде встановлено невмонтоване обладнання. Витрати на таке обладнання включені до проєктно-кошторисної документації. Невмонтоване обладнання буде придбано безпосередньо виконавцем робіт та встановлено після завершення будівництва садка. За яким КЕКВ (3122 чи 3110) слід проводити видатки на закупівлю такого невмонтованого обладнання?
  • Вікна за рахунок благодійників: як показати в обліку? Заклад освіти отримав благодійну допомогу у грошовій формі. За рахунок цих коштів проведено заміну вікон у будівлі закладу. Роботи виконано підрядною організацією. Як правильно показати ці операції в бухобліку?
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше