Теми статей
Обрати теми

Бенефіціарні поправки у реєстраційних картках

Міністерство юстиції України, Жиленко Катерина
Мін’юст вкотре виклав у новій редакції форми деяких реєстраційних карток, затверджених його ж наказом від 14.10.11 р. № 3178/5. Цього разу оновлено форми № 1, 2, 4, 8 і 16.

Одна з поправок стосується інформації про кінцевих бенефіціарів. Нагадаємо: Закон України від 21.05.15 р. № 475-VIII серед іншого прописав, що доповісти потрібно не тільки про наявність кінцевих власників, а й про їх відсутність (подробиці — в  «БТ», 2015, № 22, с. 4 і 15).

Тому, крім полів, де потрібно зазначати дані бенефіціарів, також додали поля, де потрібно поставити «галочку», якщо бенефіціар юрособи / учасника (засновника) юрособи відсутній.

Також є зміни в титульній сторінці реєстркартки за ф. № 4: зокрема, зміни бенефіціарів і даних про них об’єднали в один вид змін — поле 5, що вже зніме частину запитань.

(Наказ Мін’юсту України від 17.06.15 р. № 992/5, діє з дня, наступного за днем опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі