№16

Бухгалтер 911, квітень, 2021/№16 Інші номери журналу ›
  • Матдопомога 8000+: відомі майже всі подробиці Отже, для старту «другої хвилі» виплат матеріальної допомоги застрахованим особам створені всі необхідні законодавчі передумо­ви: 9 квітня набрав чинності Закон № 1358, а 10 квітня — постанови КМУ, прийняті ним на першому квітневому засіданні. Серед них і «злегка схудлий» Перелік видів економічної дія­льності, на який всі так чекали. Давайте ж розберемося з цією новою інформацією!
  • Декларація з податку на прибуток за І квартал: додатки Продовжимо розпочату в минулому номері у новій редакції. Також декілька рядків присвятимо додатку до декларації з особливим статусом — фінзвітності.
  • Фінзвітність за I квартал 2021 року: що потрібно знати Звітна кампанія за I квартал у самому розпалі. У статті нагадаємо, хто зобов’язаний подавати квартальну фінзвітність, за якими формами, куди і в які строки вона подається. Звернемо увагу: для того щоб правильно подати фінзвітність за I квартал, підприємству варто переконатися, чи не змінилася з початку 2021 року його категорія (група). Цьому питанню теж приділимо увагу.
  • Д1: практичні ситуації Додаток 1 (Д1) до Податкового розрахунку. Порядок відображення в цьому додатку виплат, які входять до бази нарахування ЄСВ, а саме зарплати, відпуск­них, лікарняних, допомоги по вагітності та пологах і винагороди за виконані роботи (надані послуги) за ЦПД, має свої особливості. Тому наша сьогоднішня мета — розглянути, розібрати і показати на прикладах, як правильно формувати в Д1 рядки із такими доходами.
  • Додаток 4ДФ: розбираємося на прикладах З порядком заповнення рядків і граф додатка 4ДФ ви вже ознайомилися. Що ж, час застосувати теорію на практичних ситуаціях. Давайте розглянемо порядок відображення різних доходів, а також податкової соціальної пільги в 4ДФ.
  • Д5 Розрахунку: приклади заповнення Про порядок заповнення додатка 5 до Податкового розрахунку ми вже розповіли у минулому номері. У цій статті наведемо приклади його заповнення. Адже, погодьтеся, формуючи той чи інший звіт, завжди приємно мати під рукою зразок його заповнен­ня.
  • Індексуємо зарплату за квітень 2021 року До вашої уваги «готові» коефіцієнти індексації і суми поточної індексації за квітень.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі