Теми статей
Обрати теми

Як звітувати з податку на прибуток за перше півріччя?

Державна фіскальна служба України
ДФСУ у листі від 29.07.2015 р. № 27719/7/99-99- 19-02-01-17 повідомляє платникам податку на прибуток, яким треба звітувати за 1 півріччя 2015 року, що досі залишаються чинними попередні форми податкових декларацій, зокрема декларації з податку на прибуток підприємств, затвердженої наказом Міндоходів від 30.12.2013 р. № 872.

Водночас податківці зауважують, що ними підготовлено проект уніфікованої форми податкової декларації з податку на прибуток підприємств, який враховує останні зміни до Податкового кодексу України.

Зокрема, у проекті декларації зменшено кількість додатків та передбачено додаток РІ, в якому згруповані різниці, на які збільшується або зменшується фінансовий результат до оподаткування.

До затвердження нової форми «прибуткової» декларації ДФСУ рекомендує звітувати за перше півріччя 2015 року за «старими» формами, але заповнювати та подавати до них як доповнення проект декларації, розміщеної на веб-порталі ДФСУ.

Див. також на цю тему «Податки та бухгалтерський облік», 2015, № 54, с. 7.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі