Теми статей
Обрати теми

Зміни до РРОшного законодавства: нарешті!

Верховна Рада України
23 липня 2015 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій» від 01.07.2015 р. № 569-VIII, прийнятий на базі славнозвісного законопроекту № 1088.

Згідно з цим Законом РРО дозволено не застосовувати платникам єдиного податку:

— першої групи;

— другої та третьої груп (фізичні особи — підприємці) незалежно від обраного виду діяльності, в яких протягом календарного року обсяг доходу не перевищує 1 млн грн.

У разі перевищення доходу застосування РРО є обов’язковим і розпочинається з першого числа першого місяця кварталу, наступного за виникненням такого перевищення, та продовжується у всіх наступних податкових періодах протягом дії свідоцтва платника єдиного податку.

Докладну інформацію щодо змін, передбачених цим Законом, шукайте у «Податки та бухгалтерський облік», 2015, № 56, с. 4; № 57, с. 35 — 37.

Теги РРО
Наступна публікація
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі