Теми статей
Обрати теми

Управління будинком — відтепер субсидіюється

Постановою від 28.12.2016 р. № 1022 уряд затвердив Порядок визначення граничного розміру витрат на оплату послуги з управління багатоквартирним будинком..., виходячи з якого надаються субсидії населенню.

Граничний розмір витрат, розрахований відповідно до цього Порядку, залежить від мінімальної заробітної плати. Він збільшується на величину ПДВ або єдиного податку при наданні послуги з управління багатоквартирним будинком управителями, які є платниками відповідного податку. За умови зміни на законодавчому рівні розміру мінзарплати або зміни системи оподаткування для відповідного управителя граничний розмір витрат підлягає перерахунку.

Затвердження цього Порядку дасть можливість населенню оформити субсидію на зазначену послугу, що передбачено постановою КМУ від 27.04.2016 р. № 319. Детальніше про це читайте у «Податки та бухгалтерський облік», 2016, № 39, с. 38.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі