№08

Податки та бухгалтерський облік, січень, 2017/№ 08 Інші номери журналу ›
  • Декларація з податку на прибуток — 2016: згадуємо загальні правила складання (ч. 1) Новорічні свята давно позаду. Уся країна повертається до звичайного життя, і нам з вами доведеться зануритися у трудові будні. Тим паче що десь не за горами терміни подання річної Податкової декларації з податку на прибуток за 2016 рік, тобто час потихеньку згадувати порядок її складання. Сьогодні ми дамо детальні коментарі щодо заповнення кожного рядка декларації та додатків АВ, ЗП, ПН і ТЦ до неї. А вже в наступному тематичному номері (№ 10, який вийде 2 лютого 2017р) на вас чекає опис додатків РІ, ПЗ, АМ та ЦП. Давайте приступимо! Ну а розпочнемо із загальних моментів: хто та за якою формою подає декларацію, у які терміни треба відзвітувати і яких загальних правил її заповнення потрібно дотримуватися.
  • Декларація з податку на прибуток — 2016: згадуємо загальні правила складання (ч. 2)
  • Додатки до декларації Тепер перейдемо до розгляду додатків до декларації. Як відомо, вони є невід’ємними її частинами. Тонкощів із заповненням додатків предостатньо, і ми повинні приділити увагу всім нюансам. В одному номері журналу складно осягнути неосяжне, тому ми вирішили розбити заповнення додатків на два номери: в сьогоднішньому ми поговоримо про додатки АВ, ЗП, ПН і ТЦ, а в № 10 (який вийде 2 лютого 2017 року) — обговоримо заповнення додатків РІ, ПЗ, АМ і ЦП.
  • Перелік основних документів, що використовуються у тематичному номері
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі