Теми статей
Обрати теми

Зустрічайте новий Закон про валюту

Президент підписав Закон України «Про валюту та валютні операції» від 21.06.2018 р. № 2473-VIII. Документ лібералізує валютні операції в Україні та замінить застарілий Декрет КМУ «Про систему валютного регулювання і валютного контролю» від 19.02.93 р. № 15-93.

Головною відмінністю нового Закону є ідея «дозволено все, що не заборонено». Це означає, що майже будь-які валютні операції між резидентами і нерезидентами в іноземній та національній валютах зможуть здійснюватися без обмежень. Аналіз базового законопроекту читайте в «Податки та бухгалтерський облік», 2018, № 46, с. 25.

Закон уводиться в дію через сім місяців з дня набрання ним чинності. Тобто нові правила запрацюють із середини лютого 2019 року, якщо його буде офіційно опубліковано у липні 2018 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі