Теми статей
Обрати теми

Зміни у коефіцієнтах НГО землі з 17 липня: жодних уточнень!

Головні податківці у Базі знань (категорія 112.05) роз’яснили, чи необхідно платникам плати за землю отримувати новий витяг про розмір нормативної грошової оцінки (НГО) земельної ділянки та уточнювати податкові зобов’язання з плати за землю за ІІ півріччя із застосуванням коефіцієнта, що характеризує функціональне використання зазначених земельних ділянок (Кф = 3,0), установленого наказом Мінагрополітики від 27.03.2018 р. № 162.

Зверніть увагу: із виходом зазначеного роз’яснення одразу змінилася фіскальна риторика податківців на місцях (див., наприклад, замітку на сайті ГУ ДФС у Дніпропетровській обл. за посиланням http://dp.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/343346.html). Наразі вже не йдеться про неодмінне подання уточнюючої декларації з 17 липня (дати набрання чинності зазначеним наказом), про що фіскали торочили раніше (див. «Податки та бухгалтерський облік», 2018, № 47, с. 2).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі