Теми статей
Обрати теми

Нові види держпідтримки агротоваровиробників

Децюра Сергій, податковий експерт
Постанова Кабміну від 15.03.2024 № 300

Висновок документа

Розширено напрямки підтримки фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції, зареєстрованих у Державному аграрному реєстрі, та збільшено суми такої підтримки

Щоб підтримати агросектор, Кабмін постановою, що коментується, вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабміну від 16.08.2022 № 918 (далі — Порядок № 918). Ці зміни почали діяти з 20.03.2024. Тому далі розглянемо, що принесли ці зміни аграріям.

Отримувачі допомоги. Розширено перелік аграріїв, які мають право отримати допомогу згідно з Порядком № 918. Так, тепер серед щасливчиків володарі від 5 до 500 голів маточного поголів’я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства (оновлений п. 4 Порядку № 918). За умови, що дані про таких аграріїв внесені до Державного аграрного реєстру (ДАР).

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі