№7

Бюджетная бухгалтерия, февраль, 2023/№ 7 Другие номера журнала ›
  • Пальне для генератора: за яким КЕКВ купувати, якщо автівки немає? Бюджетна установа не має автівки, тому пальне раніше не купували. Нещодавно безоплатно отримали генератор. Чи обов’язково закуповувати пально-мастильні матеріали для нього за КЕКВ 2275? Адже не маємо за цим КЕКВ асигнувань у кошторисі. Натомість кошторисом передбачено асигнування за КЕКВ 2210 (не на пально-мастильні матеріали). Чи можемо, з огляду на це, придбати пальне для генератора за КЕКВ 2210?
  • Неприбутковий звіт бюджетника: як заповнити? До 1 березня 2023 року бюджетним установам слід подати Неприбутковий звіт* за 2022 рік разом із річною фінансовою звітністю. І цьогоріч на порядку денному стоїть декілька запитань, пов’язаних із заповнення цього звіту. Саме їх і розглянемо у нашому матеріалі.
  • Надання приміщення школи в оренду військовій частині Чи може відділ освіти надати в оренду приміщення закладу освіти (школи) військовій частині на безоплатній основі? Заклад освіти наразі ліквідовано.
  • Чи має орендар відшкодовувати зарплату прибиральниці? Чи може бюджетна установа, яка орендує приміщення у іншої бюджетної установи, відшкодовувати видатки на зарплату прибиральниці орендодавця. Остання здійснює прибирання площ орендованих приміщень та місць загального користування?
  • Благодійна допомога у Неприбутковому звіті: де показати? У 2022 році бюджетна установа отримала благодійну допомогу. В якому рядку Неприбуткового звіту показати суми такої допомоги?
  • Що НЕ потрапить до Неприбуткового звіту? Чи всі надходження коштів та майна, а також їх перерахування (передача), мають знайти своє відображення в Неприбутковому звіті? Виявляється, що ні. Яких саме надходжень та видатків це стосується та з чим це пов’язано? Читайте у нашому матеріалі.
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше