№7

Бюджетна бухгалтерія, лютий, 2023/№ 7 Інші номери журналу ›
  • Пальне для генератора: за яким КЕКВ купувати, якщо автівки немає? Бюджетна установа не має автівки, тому пальне раніше не купували. Нещодавно безоплатно отримали генератор. Чи обов’язково закуповувати пально-мастильні матеріали для нього за КЕКВ 2275? Адже не маємо за цим КЕКВ асигнувань у кошторисі. Натомість кошторисом передбачено асигнування за КЕКВ 2210 (не на пально-мастильні матеріали). Чи можемо, з огляду на це, придбати пальне для генератора за КЕКВ 2210?
  • Неприбутковий звіт бюджетника: як заповнити? До 1 березня 2023 року бюджетним установам слід подати Неприбутковий звіт* за 2022 рік разом із річною фінансовою звітністю. І цьогоріч на порядку денному стоїть декілька запитань, пов’язаних із заповнення цього звіту. Саме їх і розглянемо у нашому матеріалі.
  • Надання приміщення школи в оренду військовій частині Чи може відділ освіти надати в оренду приміщення закладу освіти (школи) військовій частині на безоплатній основі? Заклад освіти наразі ліквідовано.
  • Чи має орендар відшкодовувати зарплату прибиральниці? Чи може бюджетна установа, яка орендує приміщення у іншої бюджетної установи, відшкодовувати видатки на зарплату прибиральниці орендодавця. Остання здійснює прибирання площ орендованих приміщень та місць загального користування?
  • Благодійна допомога у Неприбутковому звіті: де показати? У 2022 році бюджетна установа отримала благодійну допомогу. В якому рядку Неприбуткового звіту показати суми такої допомоги?
  • Що НЕ потрапить до Неприбуткового звіту? Чи всі надходження коштів та майна, а також їх перерахування (передача), мають знайти своє відображення в Неприбутковому звіті? Виявляється, що ні. Яких саме надходжень та видатків це стосується та з чим це пов’язано? Читайте у нашому матеріалі.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі