№2

Бюджетная бухгалтерия, январь, 2023/№ 2 Другие номера журнала ›
  • Зміни КПКВК: що підготував Мінфін? Мінфін наказом № 453* вніс чергові зміни до Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету, затвердженої наказом № 793**. Розглянемо, що саме підготував Мінфін цього разу.
  • Черговість проведення видатків: знову радісні зміни Змінам, унесеним до Порядку № 590*, наші читачі завжди радіють. Адже вони свідчать про розширення кола видатків, які можуть здійснюватися в період дії воєнного стану. Які саме нові видатки додав Уряд постановою № 1420**, розповімо далі.
  • Суспільно корисні роботи: маємо зміни Суспільно корисні роботи є досить поширеним явищем на теренах нашої країни. Про всі нюанси організації таких робіт ми розповідали у матеріалі «Суспільно корисні роботи: порядок організації і проведення» // «Бюджетна бухгалтерія», 2022, № 42*. Наразі ж мова піде про зміни, внесені постановою № 1389** до Порядку № 753***.
  • Виділено кошти комунальному підприємству: вимоги до використання Ми — орган місцевого самоврядування (далі — ОМС). Виділяємо створеному нами комунальному підприємству (далі — КП) кошти за КПКВК 1217670 та КЕКВ 3210 на поповнення статутного капіталу. На які цілі може використати КП зазначені кошти? Чи має КП обов’язково складати план використання бюджетних коштів?
  • Застосування КЕКВ: зміни під ялинку Мінфін досить довго готував ці зміни, і нарешті маємо остаточний варіант оновлень. Йдеться про зміни до Інструкції № 333*, внесені наказом № 400**. Сказати, що ці зміни якісь грандіозні, не можемо, але дещо цікаве все-таки є. Тож пропонуємо разом розглянути, що саме підготував для нас Мінфін.
  • Черговість здійснення видатків: довідковий матеріал Для вашої зручності ми підготували довідковий матеріал про черговість здійснення видатків під час дії воєнного стану. Види видатків та їх черговість наведені відповідно до вимог Порядку № 590* станом на 01.01.2023.
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше