№2

Бюджетна бухгалтерія, січень, 2023/№ 2 Інші номери журналу ›
  • Зміни КПКВК: що підготував Мінфін? Мінфін наказом № 453* вніс чергові зміни до Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету, затвердженої наказом № 793**. Розглянемо, що саме підготував Мінфін цього разу.
  • Черговість проведення видатків: знову радісні зміни Змінам, унесеним до Порядку № 590*, наші читачі завжди радіють. Адже вони свідчать про розширення кола видатків, які можуть здійснюватися в період дії воєнного стану. Які саме нові видатки додав Уряд постановою № 1420**, розповімо далі.
  • Суспільно корисні роботи: маємо зміни Суспільно корисні роботи є досить поширеним явищем на теренах нашої країни. Про всі нюанси організації таких робіт ми розповідали у матеріалі «Суспільно корисні роботи: порядок організації і проведення» // «Бюджетна бухгалтерія», 2022, № 42*. Наразі ж мова піде про зміни, внесені постановою № 1389** до Порядку № 753***.
  • Виділено кошти комунальному підприємству: вимоги до використання Ми — орган місцевого самоврядування (далі — ОМС). Виділяємо створеному нами комунальному підприємству (далі — КП) кошти за КПКВК 1217670 та КЕКВ 3210 на поповнення статутного капіталу. На які цілі може використати КП зазначені кошти? Чи має КП обов’язково складати план використання бюджетних коштів?
  • Застосування КЕКВ: зміни під ялинку Мінфін досить довго готував ці зміни, і нарешті маємо остаточний варіант оновлень. Йдеться про зміни до Інструкції № 333*, внесені наказом № 400**. Сказати, що ці зміни якісь грандіозні, не можемо, але дещо цікаве все-таки є. Тож пропонуємо разом розглянути, що саме підготував для нас Мінфін.
  • Черговість здійснення видатків: довідковий матеріал Для вашої зручності ми підготували довідковий матеріал про черговість здійснення видатків під час дії воєнного стану. Види видатків та їх черговість наведені відповідно до вимог Порядку № 590* станом на 01.01.2023.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі